Partners Charlie Knows

Bartho Egberink

Bartho Egberink

06-3734 2247

Willem Mosterd

Willem Mosterd

06-4640 7656

Roy Egberink

Roy Egberink

06-2834 4233

Samen meer bereiken; pragmatische interim managers bundelen krachten om klanten beter te helpen.

Ons doel is organisaties nog beter te laten functioneren. Hierdoor verbeteren de resultaten zichtbaar en gaan uw mensen met nog meer plezier werken.

De specialiteit van Charlie Knows is het verbinden van strategie met de dagelijkse operatie. Dit komt samen in de beantwoording van de vraag “hoe dan?”. We krijgen energie van het beantwoorden van deze vraag en hier zijn we goed in. We richten het operationele model van organisaties opnieuw in of trekken vastgelopen projecten vlot. Bij andere klanten zorgen we dat de dagelijkse activiteiten duidelijk bijdragen om de gekozen strategie te realiseren.

Onze kennis en ervaring hebben we gebundeld en onze klanten profiteren hiervan. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van ons netwerk, van onze specialisten en de aan Charlie Knows gelieerde partners.

In 2018 zijn we gestart en we groeien gestaag omdat we geloven in de kracht van ons professionals en ons netwerk. Tevens ervaren we elke dag dat je samen meer bereikt dan alleen en we genieten van de resultaten die we bereiken en het plezier dat we onderling hebben. 

Wij werkten eerder voor

Heeft u een vraag?