Over ons

Waar komt die leuke naam vandaan?

We geloven in de kracht van de werkvloer en de kennis die daar aanwezig is. In elke organisatie werken mensen die weten waarom in het bedrijf zaken gaan zoals ze gaan. “Dat moet je Jan even vragen”. “Loop even langs Suzanne voor de details”. Bij ons is die persoon Charlie. Charlie weet het.

Daarnaast is Charlie een naam die gebruikt wordt voor vrouwen en mannen. Daarmee dragen wij uit dat voor ons gelijkheid als mens vanzelfsprekend is.

Tenslotte is de naam uitdagend en ook internationaal aansprekend.

Daarom Charlie Knows.

Dit zijn wij

Bartho Egberink

Bartho Egberink

Founder

06-3734 2247

Banking
Changemanagement
Operations
Kredietverlening

Roy Egberink

Roy Egberink

Founder

06-2834 4233

Supply Chain
ERP
Fashion & Sports
Retail 

Charlie Knows is meer dan alleen een pool met interimmanagers.

Wij begeleiden onze professionals gedurende de looptijd van het project. Zo ondersteunen wij hen op de weg naar een succesvol eindresultaat.

Uiteraard denken wij ook proactief mee met onze opdrachtgevers. Uit ervaring weten wij dat met elkaar sparren en ideeën uitwisselen bijdraagt aan het halen van doelen. Charlie Knows hecht grote waarde aan continuïteit.

Waar nodig ondersteunen we met workshops, brainstormsessies en het delen van best practices.

Charlie Knows gelooft in de kracht van samenwerken. Samen weet je meer en dus bereik je meer.

Dit beloven wij

Door een weloverwogen match te maken tussen opdrachtgever en professional, beloven wij een samenwerking die écht vooruit helpt.

Historie

Het is 2018 als de oprichters Roy, Willem en Bartho zien dat hun opdrachtgevers in verschillende branches behoefte hebben aan tijdelijke versterking bij de uitvoering van projecten. Projecten, die essentieel zijn voor de opdrachtgever.

Deze operationele vraagstukken moeten worden opgepakt door ervaren professionals die kennis en kunde hebben van projectmanagement én ervaring hebben als lijnmanager in de betreffende branche. Deze combinatie bleek inderdaad een schot in de roos te zijn.

Daarnaast wilden de oprichters het merk Charlie Knows uitbouwen en het team vergroten om zo meer keuze, expertise en continuïteit aan de opdrachtgevers te kunnen bieden.

Eind 2019 werd deze propositie aangescherpt waarna in 2020 de eerste zelfstandige professionals naast de oprichters werden ingezet op zware projecten. Hierdoor helpt Charlie Knows haar opdrachtgevers projecten succesvol te realiseren en zo te groeien.

In 2022 besluit Willem een andere koers in te slaan en verlaat Charlie. Onder tweehoofdige leiding blijft Charlie Knows interimmanagers koppelen aan opdrachtgevers binnen supply chain en banking.

Wij jij deel uitmaken van onze verdere groei in 2022?

Neem dan contact met ons op!

Meer weten?