Founders Charlie Knows

Bartho Egberink

Bartho Egberink

06-3734 2247

Willem Mosterd

Willem Mosterd

06-4640 7656

Roy Egberink

Roy Egberink

06-2834 4233

Ronald Luijckx

Ronald Luijckx

06-2242 2333

Wij werken graag samen

Daarom bestaat Charlie Knows niet alleen uit de drie partners. Even belangrijk zijn de professionals en specialisten die wij inschakelen als dat nodig is en als de klant dat wenst. Gespecialiseerde juristen, strategie consultants, accountants en business controllers, project managers, e-commerce en data specialisten en trainers. Deskundige mannen en vrouwen die graag samen werken om de klant te helpen de strategische doelen te realiseren.

Focus op prestatie

Ons doel is organisaties nog beter te laten functioneren. Hierdoor verbeteren de resultaten aantoonbaar en gaan uw mensen met nog meer plezier werken.

De specialiteit van Charlie Knows is het verbinden van strategie met de dagelijkse operatie. Dit komt samen in de beantwoording van de vraag “hoe dan?”. We krijgen energie van het beantwoorden van deze vraag en hier zijn we goed in. We richten het operationele model van organisaties opnieuw in of trekken vastgelopen projecten vlot. Bij andere klanten zorgen we dat de dagelijkse activiteiten duidelijk bijdragen om de gekozen strategie te realiseren.

Wij werkten eerder voor

Waar komt die leuke naam vandaan?

We geloven in de kracht van de werkvloer en de kennis die daar aanwezig is. In elke organisatie werken mensen die weten waarom in het bedrijf zaken gaan zoals ze gaan. “Dat moet je Jan even vragen”. “Loop even langs Suzanne voor de details”. Bij ons is die persoon Charlie. Charlie weet het.

Daarnaast is Charlie een naam die gebruikt wordt voor vrouwen en mannen. Daarmee dragen wij uit dat voor ons gelijkheid als mens vanzelfsprekend is.

Tenslotte is de naam uitdagend en ook internationaal aansprekend.

Daarom Charlie Knows.

Meer weten?