Updates

Update Q1 en Q2 Charlie Knows Supply Chain Management

28 juli 2021

Met de zomervakantie in het vooruitzicht is het tijd om terug te kijken naar de eerste helft van 2021. Welke impact hebben we als Charlie Knows team supply chain de eerste zes maanden gehad? Daar kunnen we kort en krachtig over zijn: een hele positieve!

Charlie Knows heeft zich ontwikkeld tot een netwerkorganisatie die succesvolle, ambitieuze bedrijven verbindt met doorgewinterde slimme experts. Onze klanten variëren in grootte maar nauwelijks in ambitie: strategische doelen zijn helder, resultaten moeten behaald worden. Wij richten ons op prestaties!

Bedrijven helpen presteren

Om uit te leggen wat we doen om bedrijven te helpen presteren hebben we onze initiatieven van Q1 & Q2 in een overzicht samengebracht.

  • Ondersteuning bij strategische ontwikkeling & planning
  • Ad interim operations management voor een warehouse gedurende de lente-zomer piek
  • Verhuizing van een logistieke operatie inclusief systeem migratie just-in-time voor een succesvolle voorjaarslevering
  • We onderzochten en schreven een aanbesteding uit voor een Transport Management Systeem
  • Realisatie van een business case uit voor een Global-E implementatie
  • Initiatie en uitvoering van een verbeterprogramma voor verhoogde magazijnefficiëntie
  • Ondergetekende had de eer om samen met Europa’s leidende fashion e-com bedrijf een nieuwe operatie in Bleiswijk op te starten – binnenkort leveren we duizenden en duizenden klanten en verkorten de time to market.

Ook in de tweede helft van 2021 blijven we werken aan bestaande projecten en breiden we ons netwerk graag uit. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij leren jou graag kennen.

 Op persoonlijk vlak heb ik besloten om te stoppen met kitesurfen en te beginnen met het leren van foil surfen. Hoewel net begonnen heb ik mijn eerste kilometers gevlogen op het Gardameer. Een plan, toewijding en doorzettingsvermogen levert resultaten.

I believe we can fly! 

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie en kijk uit naar de contacten en samenwerking na de zomer.

Roy Egberink
Partner Charlie Knows (Supply Chain practice)

In contact komen met de partners van Charlie Knows?