Werken bij Charlie Knows

Charlie Knows breidt uit.

Wij zoeken een Associated Partner en bieden de mogelijkheid om als zelfstandige professional mee te bouwen aan een jong bureau met veel ervaring. 

 

Helder samenwerkingsmodel met transparante kostenstructuur gecombineerd met de mogelijkheid tot winstdeling.

 

Samen zijn we sterker!

We komen graag in contact met jou; een zelfstandige professional die onze interesse deelt. Professionals die inzien dat je klanten meer te bieden hebt met een organisatie achter je en waarbinnen je datgene kunt doen waar je energie van krijgt.

Mensen, processen en systemen perfect op elkaar afstemmen. Een proactieve, zichzelf continu verbeterende organisatie realiseren. Zodat onze klanten de huidige en toekomstige veranderingen met vertrouwen tegemoet treden.

We timmeren hard aan de weg en groeien op een gezonde manier.  Onze flexibele schil breiden we gestaag uit met ervaren mensen die het verschil maken en waar mensen op vertrouwen. We zijn ook op zoek naar een Associated Partner.

We zoeken professionals die voldoen aan een van deze profielen:

  • Mensen die ervaring hebben als project- of lijnmanager, momenteel werken als zelfstandig professional en de kracht zien van een samenwerkingsverband.
  • Lijnmanagers die een eigen visie hebben hoe een organisatie beter kan functioneren, een sterk netwerk hebben en hun ervaring willen inzetten voor andere organisaties.
  • Consultants met commerciële slagkracht en relevant netwerk die na een aantal jaren advisering nu zelf de adviezen met succes in de praktijk willen brengen samen met hun klanten.

We hebben een eerlijk en transparant samenwerkingsmodel ontwikkeld waarbij iedereen wint.

 

Versterk jezelf. Versterk ons. Sluit je aan bij Charlie Knows.

Wij zijn op zoek naar een Associated Partner. Heb jij ervaring als consultant, lijnmanager en/of projectmanager?

Wil je meer samenwerken en naar buiten treden onder een sterke naam? Neem contact met ons op en binnenkort praten we  dan over de mogelijkheden.

[wpforms id=”885″ title=”false” description=”false”]

Meer weten?